У багатьох областях України сьогодні будуть дощі з грозами / фото УНІАН

Сьогодні, 3 червня, на заході та півночі України очікується похолодання - температура вдень не підніметься вище +18°...+20°. Також зниження температури торкнеться деяких центральних областей. Місцями на півдні, у центральній частині України та на північному сході очікуються дощі, зливи та грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде ясно і безхмарно, проте температура знизиться до +18°...+20°. Лише на Закарпатті повітря прогріється до +23°. Без опадів.

На півночі України сьогодні буде найсвіжіше. Тут стовпчики термометрів не піднімуться вище +18°...+19°. Невелика хмарність, без істотних опадів.

Відео дня

На сході України очікується від +23° до +25°. У Харківській області очікуються літні зливи, на решті території - практично безхмарно.

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. У Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях температура не підніметься вище +19°...+20°, на решті території повітря прогріється до +21°...+24°. Місцями очікуються дощі, зливи та грози.

На півдні України дощі та зливи очікуються в Миколаївській та Одеській областях. На решті території буде Бузі істотних опадів. Температура протягом дня становитиме +22°...+26°.

3 червня на заході та півночі України похолодає / фото УНІАН

Прикмета погоди 3 червня

3 червня - Костянтина, Олени-льоносійки. Якщо в цей день буде дощ з градом, то 3 грудня - сніг з крупою. Який день, такий буде і осінь.

Вас також можуть зацікавити новини: