У Киевсской області на 18 січня оголосили штормове попередження / фото Jürgen / Pixabay

Синоптики дали прогноз погоди в Київській області на четвер, 18 січня. Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища.

За даними Українського гідрометцентру, у Київській області завтра буде хмарно, а також очікуються опади - вночі сніг, а вдень дощ. При цьому на дорогах буде ожеледиця

"Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/сек, пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° тепла; у Києві 6-8° морозу, вдень 3-5° тепла", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

При цьому у зв'язку зі шквальним вітром і складними погодними умовами 18 січня в Київській області оголошено I рівень небезпеки.

"Погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць", - попередили синоптики.

Погода в Україні 18 січня - що кажуть синоптики

В Укргідрометцентрі раніше попередили, що цього тижня українців чекають погодні "гойдалки". Так, 18 січня вночі пройде сніг, мокрий сніг, а вдень буде дощ. 

У свою чергу синоптик Наталія Діденко прогнозує на завтра потепління, яке супроводжуватиметься опадами та сильним вітром. За її словами, перехід від снігу до дощу супроводжуватиметься налипанням мокрого снігу, ускладненням ситуації на дорогах, погіршенням видимості, місцями ожеледицею. Також очікується сильний, до 15-20 м/с, вітер.

Вас також можуть зацікавити новини: