У Києві сьогодні та завтра дощитиме / фото УНІАН

Завтра опади у Києві продовжаться, а найближчої ночі навіть посиляться. З понеділка дощі припиняться, однак у столиці похолоднішає. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру.

Впродовж вихідних, кажуть синоптики, погода зміниться: через територію України проходитиме активний циклон з південного заходу, який спричинить інтенсивні опади у столичному регіоні (в ніч на неділю очікується навіть значний дощ), а також поривчастий вітер.

В Укргідрометцентрі прогнозують, що з початком наступного тижня циклон відійде у північно-східному напрямку і опадів поменшає, однак температура знижуватиметься.

Відео дня

"Прослідковується тенденція до певного зниження температури, проте її значення поки що залишаються плюсовими", - розказали синоптики.

Температура у Києві поступово знижуватиметься / фото Укргідрометцентр

Штормове попередження у Києві та області

На сьогодні, 11 листопада, у Києві та Київській області оголошено штормове попередження. За даними Українського гідрометцентру, сьогодні на Київщині очікуються пориви вітру зі швидкістю до 15-20 м/с. Через негоду у столиці та області оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Також штормове попередження через пориви вітру 15-22 м/с діє сьогодні по всій Україні, окрім західних областей. А у Карпатах, за даними синоптиків, прогнозується значний мокрий сніг.

Вас також можуть зацікавити новини: