На Львівщину суне потужна негода / фото ua.depositphotos.com

У Львові та Львівській області очікується значне погіршення погоди.  Попередження про стихійні метеорологічні явища оприлюднив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

"По північній половині території Львівської області та по місту Львову у найближчі 2 години із збереженням до кінця доби 2 квітня сильний вітер 25-28 м/с", - попереджають синоптики.

Також, за їх даними, очікуються грози та град. Через негоду оголошено ІІ рівень небезпечності, помаранчевий.

Відео дня

Довідка УНІАН. II рівень оголошується, коли погодні умови небезпечні й несуть реальну загрозу для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується проявляти максимальну обережність при перебуванні у зоні дії погодних явищ.

У Львові очікується вітер  з поривами до 25-28 м/с / фото Львівський регіональний центр з гідрометеорології
Сьогодні у Львові буде гроза та град / Львівський регіональний центр з гідрометеорології

Штормове попередження - прогноз по Україні

На сьогодні, 2 квітня, штормове попередження оголошено майже по всій Україні. Синоптики запровадили І рівень небезпечності через пориви вітру 15-20 м/с. На високогір'ї Карпат швидкість поривів сягатиме 25-30 м/с. Негода, за даними синоптиків, омине лише три області: Харківську, Донецьку та Луганську.

Загалом, сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність. Вдень на заході країни пройдуть помірні дощі, а на півночі країни очікуються короткочасні дощі та окремі грози

Температура вдень становитиме +20°...+25°, в Криму повітря прогріється до літніх +28°, а на Закарпатті, Прикарпатті та узбережжі морів похолоднішає до +13°...+18°.

Вас також можуть зацікавити новини: