В Києві та області очікується потепління / фото УНІАН

В Києві та області температура в понеділок, 30 жовтня, підніметься до близько +20° Цельсія, прогнозують в Українському гідрометеорологічному центрі. 

Синоптики прогнозують, що в перший день тижня в Київській області очікується мінлива хмарність. Опадів в столичному регіоні не передбачається.

"Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9° тепла, вдень 16-21°; у Києві вночі 7-9°, вдень 17-19°", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

В неділю, 29 жовтня, в столиці стовпчики термометрів не піднімалися вище +14° Цельсія. 

Погода в Києві - як столиця пережила буревій

В суботу, 28 жовтня, Київську область охопив буревій. Шквальний вітер та рясні дощі завдали значної шкоди. Внаслідок негоди було повалено кілька сотень дерев. Також було пошкоджено кілька житлових будинків і кіосків. 

Сильним вітром також було пошкоджено прапор України на найвищому флагштоку міста, що на Печерських пагорбах. Підготовлене запасне полотнище мали підняти на флагшток після того, як стихне негода.

Близько десятка людей постраждали від наслідків сильного вітру. У Фастівському районі Київщини негода забрала життя 61-річного чоловіка. Ще двоє чоловіків – 65 та 35 років – загинули від наслідків негоди в Києві. 

Вас також можуть зацікавити новини: