З'явився прогноз погоди на 29 жовтня / фото REUTERS

28 жовтня негода у низці регіонів України наробила чимало лиха: населені пункти знеструмлені, є жертви. 29 жовтня ситуація стабілізується у багатьох областях. 

Як прогнозує Український гідрометеорологічний центр, в неділю по Україні передусім буде хмарно з проясненнями.

"Без істотних опадів, лише вночі у західних та Житомирській областях невеликий дощ. Вітер південно-західний, західний, 7-12 м/с, у північно-східній частині, вдень і в Карпатах місцями пориви 15-20 м/с", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Подекуди стовпчики термометрів підніматимуться вище 20 градусів Цельсія. "Температура вночі 4-9° тепла, на узбережжі морів та в Криму до 13°; вдень 16- 21°, у північній та східній частині 10-15°, на Чернігівщині та Сумщині місцями 6-9° тепла; в Карпатах вночі 3-8° тепла, вдень 7-12°", – прогнозують в УГМЦ.

В столичному регіоні очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вітер західний, 7-12 м/с. А температура в області коливатиметься від 4-9° тепла вночі до 10-15° вдень. В Києві вночі 7-9°, вдень 12-14°.

З'явився прогноз погоди на 29 жовтня / зображення УГМЦ

Негода в Україні 28 жовтня - що відомо

В суботу у Києві спостерігався сильний вітер. Через негоду впали кілька дерев. Внаслідок цього було травмовано людей. Двоє людей загинули через наслідки негоди.

Крім цього, у понад 780 населених пунктах на території 12 регіонів виникли проблеми з електропостачанням через негоду. Найбільше постраждали населені пункти у Хмельницькій, Львівській та Рівненській областях.

Вас також можуть зацікавити новини: