Завтра в Україні буде тепло / фото УНІАН

Завтра, 13 жовтня, Україна буде однією з найтепліших країн Європи. Температура повітря протягом дня становитиме +20°...+24°, лише в західних областях дощі знизять градуси до +16°...+19°.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожМоре в Одесі стало багряно-червоним: біологи б'ють на сполох і попереджають про токсини (відео)

Відео дня

"Південно-східний вітер очікується поривчастим, у західній частині до штормового. Дощі пройдуть у західній частині України, підійде циклон Gizela, ввечері опади посиляться, трохи зачеплять також під кінець дня Одещину", - написала вона.

В більшості областей переважатиме суха погода.

У Києві завтра - найтепліший день з подальшої синоптичної перспективи, до +20°. Вітер південно-східного напрямку. Дощі в столиці малоймовірні.

"На Покрову та День захисника України дощі очікуються місцями в західних областях, можуть торкнутися трохи Житомирщини та Київщини. І все", - розповіла синоптик.

На заході 14 жовтня похолодає вдень до +10°...+15°, на півночі, у Вінницькій та Черкаській областях буде в межах +14°...+19° градусів, на решті території +19°...+24°.

Синоптик зазначила, що суттєве похолодання в Україні передбачається вихідними, 17-18 жовтня.

Погода на тиждень: дані Погода УНІАН

У найближчий тиждень в Україні буде хмарно з проясненнями, у вівторок у західні області на один день прийдуть дощі. До кінця тижня почнеться повільне похолодання, яке принесе на вихідних грози і зливи. У неділю в центральних регіонах похолодає до +12°, на западі температура вдень впаде до +8°.

У вівторок, 13 жовтня, дощі прийдуть в західні області України. На решті території - хмарно з проясненнями. Температура повітря на півдні підвищиться до +29°.