Синоптик попередила, що скоро в Україні зміниться погода / фото УНІАН, Сергій Чузавков

Погода в Україні на початку наступного тижня визначатиметься антициклоном Dunja - очікуються прояснення, особливо вночі, які сприятимуть зниженню температури повітря.

У ніч на понеділок, 4 грудня, похолодає - на більшій частині території прогнозується від -5 до -10 градусів, а на заході й півночі місцями очікується до -12…-14, попередила синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її даними, імовірність опадів мала.

Вдень прогнозується -4…+1, а на південній частині нашої держави може бути набагато тепліше - від +2…+6.

Відео дня

Погода в Києві завтра очікується морозна і суха, може бути слизько. "…Вночі -5-8 градусів, вдень -1-3 градуси", - додала Діденко.

Наталка Діденко спрогнозувала, що скоро в нашій країні зміниться погода / карта t.me/PohodaNatalka

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто знати

Вранці 3 грудня у Київській області та у Києві температура повітря становила близько 0 градусів, місцями був туман, на дорогах виникла ожеледиця.

Повідомлялося, що на заході нашої держави температура повітря може досягти позначки +3 градуси, а на півдні прогнозувалася майже весняна погода: +13...+15 та невелика хмарність.

Довідка УНІАН. Антициклон - це область стабільного атмосферного тиску, де повітря рухається від центру в усі боки й утворює замкнене кільце. Він приносить людям спокійну погоду - безхмарне небо, тихий вітер. Антициклон може залишатися на місці упродовж кількох днів.

Вас також можуть зацікавити новини: