У низці областей у середу очікується негода / фото Džoko Stach, Pixabay

Прогноз погоди на завтра - на середу, 23 серпня (відзначатиметься День державного прапора України) негативний для низки областей.

У чотирьох областях очікуються небезпечні погодні явища, оголошено І рівень небезпечності (жовтий), повідомив Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

"Попередження про небезпечні гідрометеорологічні явища в Україні 23 серпня - у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях грози, значні дощі...", - зазначили синоптики.

Відео дня
У низці областей завтра можлива негода / карта facebook.com/UkrHMC

Цікаві новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Синоптик Наталка Діденко прогнозувала, що погода в Україні 23 серпня очікується хороша. За словами експерта, завтра буде переважно ясно. Експерт говорила, що опади можливі лише на західній частині нашої держави. Діденко зазначала, що температура повітря в Україні становитиме близько +30°.

Нагадаємо, 21 серпня у Києві вирувала погода - був сильний дощ та вітер, затопило низку доріг, виникли проблеми з рухом транспорту. Крім того, біля торговельного центру "Україна" (знаходиться недалеко від Центрального залізничного вокзалу) з'явився "гейзер".

Вас також можуть зацікавити новини: