В Україні продовжує знижуватися температура / фото УНІАН

Сьогодні, 7 листопада, температура в Україні продовжить знижуватися. Похолодання торкнеться всіх куточків країни, навіть південні області. Найхолодніше буде на Заході та Півночі, де температура не підніметься вище +10°...+12°. В Івано-Франківській області - дощі.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, на жителів західних областей сьогодні чекає температура на рівні +9°...+11°, лише у Чернівецькій області стовпчики термометрів покажуть +13°. В Івано-Франківській області очікуються дощі, на решті території - сухо, невелика хмарність.

Відео дня

На півночі країни сьогодні теж буде досить прохолодно. Тут повітря прогріється лише до +11°...+12°. Буде сухо, невелика хмарність.

Читайте такожПогода не радує: перші вихідні листопада принесуть в Україну дощі та похолодання (карта)

У центральних областях - така ж погода. До +12°, сухо, невелика хмарність.

Трохи тепліше буде на Сході. Тут стовпчики термометрів покажуть +12°...+13°, а в Донецькій і Луганській областях очікується ясна і безхмарна погода.

На Півдні сьогодні буде буквально на пару градусів тепліше, ніж по всій Україні. Тут повітря прогріється до +12°...+14°, в Криму - до +15°. Сухо, невелика хмарність.

Погода в Україні 7 листопада / фото УНІАН

Нагадаємо, в Україні на цих вихідних прогнозують початок похолодання. Температура повітря буде плавно знижуватися. Прохолодне повітря поширюватиметься територією України.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: