Синоптик попередила українців про зміни погоди / фото УНІАН

Погода в Україні у вівторок, 23 січня, зміниться - на території більшості областей очікується потепління, може збільшитися кількість опадів. З 27 числа в нашій державі знову прогнозується невелике похолодання.

Про "температурні хвилі" українців попередила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Експерт додала, що 22 січня на погоду в нашій країні впливатиме антициклон під назвою Corvin, тому опади не прогнозуються.

"Вночі очікується -3...-8 градусів, на Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині місцями до -12...-17 градусів… вдень в Україні -1...-6 градусів, на півдні та заході тепліше, - від 1 (градусу, - Ред.) морозу до 3 градусів тепла", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Погода завтра в Києві прогнозується не дуже холодна: вночі може бути -5…-7 градусів, а вдень очікується від 0 до -2. "Опади у столиці завтра малоймовірні", - додала Діденко.

Важливі новини України про погоду - сьогодні це варто прочитати

Повідомлялося, що 21 січня в українській державі спрогнозована холодна й хмарна погода, місцями можливі прояснення. Очікувалося зниження температури повітря. Вдень по всій нашій території прогнозувалося -4...+4 градуси. У деяких областях можливий сніг.

Раніше синоптики поділилися, яка погода очікується у лютому в Києві. За відомостями експертів, середньомісячна температура у столиці України прогнозується близько 0 градусів, що на градус вище, аніж у лютому 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: