Оголошено II рівень небезпеки / фото Pixabay

Український гідрометеорологічний центр оголосив штормове попередження у Києві та Київській області.

"Попередження про небезпечні метеорологічні явища в Київській області. Найближчим часом і з утриманням до кінця дня 28 жовтня пориви вітру 25 м/c", - говориться у повідомленні.

У зв'язку з цим оголошено ІІ рівень небезпеки (помаранчевий), додали в Укргідрометцентрі.

Відео дня
Українців попередили про пориви вітру 25 м / c. / Укргідрометцентр

"Будьте уважні та бережіть себе", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС України уточнили, що пориви вітру можуть досягати 28 м/с.

У Київській міській військовій адміністрації зазначили, що такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

"Тому просимо бути уважними та обережними під час перебування на вулиці! Тримайтеся якнайдалі від ліній електропередач, не паркуйте автомобіль у місцях, де може впасти щось важке. У разі падіння гілок або дерев ви можете зателефонувати за телефоном: аварійно-диспетчерської служби "Київзеленбуду" (0442724018), рятувальників 101 або 0444303713 (телефон КАРС)", - йдеться у повідомленні.

Погода 28 жовтня - прогноз Діденко

Нагадаємо, 28 жовтня в деяких областях України очікуються незначні дощі та сильний вітер, прогнозувала відома синоптик Наталка Діденко.

"28 жовтня в нічні та ранкові години пройдуть дощі в більшості областей України, а вдень опади (переважно незначні) затримаються в північних областях і місцями в західній частині. На решті території - центр, схід, південь - опадів не передбачається", - зазначала синоптик.

Вас також можуть зацікавити новини: