Погода в Україні / Фото ua.depositphotos.com

У другій половині поточного тижня очікується зміна погоди. Зокрема, похолоднішає та пройдуть дощі.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"У четвер в Україні дощів побільшає, в другій половині тижня - похолоднішає", - зазначила синоптик.

Відео дня

Завтра ж , за її прогнозом, в більшості областей суттєвих опадів не очікується. Лише вночі та вранці на сході, а вдень у північних областях покапає незначний дощ.

Температура повітря на заході та півдні буде +12...+18 градусів, на півночі +8...+12 градусів, у центрі очікується +9...+14 градусів, а на сході стовпчики термометрів показуватимуть лише +6...+11 градусів.

Яким буде листопад в Україні - що кажуть синоптики

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що погода у листопаді цього року буде холодною. Лише початок місяця обіцяє відносно теплу погоду, а потім температура опустится, очікуються морози та сніг.

Те, що листопад-2022 в Україні буде холодним, підтверджує й колега Станіслава Щедріна народний синоптик Володимир Деркач. За його прогнозом, на початку листопада на українців чекає більш-менш комфортна температура та кілька справді теплих днів. Згодом, за його словами, очікується справжня репетиція зими.  За його прогнозом, у середині листопада до України повернеться тепло, проте ненадовго. В останні десять днів листопада знову прийде похолодання.

Вас також можуть зацікавити новини: