Синоптики прогнозують в Україні комфортну погоду / фото ua.depositphotos.com

Наступний тиждень розпочнеться з підвищення температури, яка досягне піку приблизно у четвер, 24 березня. Потепління торкнеться більшості регіонів країни, але триватиме не довше тижня. Потім буде невелике зниження температури.

Про це свідчать дані gismeteo.ua.

У Києві найближчий тиждень буде сонячним та теплим. Опадів, навіть невеликих, не передбачається. У четвер, 24 березня, денна температура сягне +17 °C, а нічна +2 °C. До кінця тижня вночі температура не опускатиметься нижче нуля.

Відео дня

У Львові відчутно тепліти почне у понеділок, 21 березня, а свого максимуму температура досягне у четвер, п'ятницю та суботу. Синоптики прогнозують близько +19 °C вдень та +1…+3 °C вночі. Опадів не прогнозують.

У Харкові -1 °C та +2 °C змінять позначки від +5 до +12 °C у денний час. Погода буде не така сонячна, як в інших регіонах, але без опадів. Тенденція до потепління збережеться і за тиждень.

Потепління в Одесі розпочнеться у неділю, 20 березня. Максимальні температури прогнозують у п'ятницю та суботу: +15…+16 °C вдень та +6…+7 °C вночі. Найближчі два тижні без опадів.

Нагадаємо, напередодні синоптик Наталка Діденко потішила новим прогнозом. За її інформацією, температура повітря буде підвищуватися й підвищуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: