Сьогодні в Україні буде багато дощів / Фото ua.depositphotos.com

Сьогодні в Україні буде багато опадів. Дощі, місцями - сильні та з грозами, очікуються практично по всій країні, крім південних областей і на Закарпатті. Опади ніяк не вплинуть на температуру - по всій країні буде тепло, місцями стовпчики термометрів покажуть +26°...+28°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде багато дощів. Найсильніші опади очікуються у Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях. У Чернівецькій області очікуються грози. Сухо буде лише на Закарпатті. Вдень стовпчики термометрів покажуть +22°...+26°.

Відео дня

На півночі України сьогодні також дощитиме, однак у Сумській області ймовірність опадів нижча. Температура вдень очікується в межах +21°...+23°.

Жителів центральних областей також чекають дощі й невелика хмарність. Тут у більшості областей очікується від +23° до +26°, місцями стовпчики термометрів піднімуться до +28°.

На сході України також пройдуть дощі з грозами. Тут 21 травня буде прохолодніше всього: від +17° до +23.

На півдні України сьогодні буде суха і тепла погода. Очікується невелика хмарність. Стовпчики термометрів вдень покажуть +24°...+27°, а в Криму буде близько +21°.

Нагадаємо, на сьогодні в більшості областей України оголошено штормове попередження.

Вас також можуть зацікавити новини: