Погода в Україні сьогодні / фото УНІАН

Сьогодні, 27 серпня, в Україні буде спекотно і практично без опадів. Невеликі дощі очікуються лише в Черкаській області. Найспекотніше буде на півдні та сході, а на півночі температура місцями опуститься до +25°...+27°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні тепло розподілиться нерівномірно. У Рівненській області повітря прогріється до +26, на Закарпатті вдарить спека в +32 градуси, а на решті території очікується +28°...+29°. Без опадів.

Відео дня

На півночі України сьогодні буде найсвіжіша погода. Тут стовпчики термометрів покажуть +27°...+29°, а на Чернігівщині - до +25° і похмуро. Також без опадів.

Жителів центральних областей чекає температура близько +28°...+30°. Лише в Черкаській області, де пройдуть невеликі дощі, стовпчики термометрів покажуть +26°.

На сході України сьогодні буде спекотно. Тут повітря розжарить до +31°...+33°. Від палючого сонця рятуватиме тільки невелика хмарність. Без опадів.

У південних областях сьогодні також буде дуже спекотно. Тут температура підніметься до +29°...+33°. Без опадів, практично безхмарно.

Погода в Україні 27 серпня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: