Укргідрометцентр каже, що завтра на Київщині буде контрастна погода / фото УНІАН

Завтра у Київській області та Києві обіцяють контрастну погоду: вночі спостерігатиметься мороз, тоді як вдень за вікном "стоятиме" плюсова температура.

Детальніше, яким за погодою виявиться понеділок, 19 лютого, йдеться у новому аналізі синоптиків Українського гідрометцентру. 

Перший день тижня обіцяють без опадів, водночас очікуються хмарність з проясненнями.

Відео дня

"Вітер північний з переходом на південно-східний,  швидкістю 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Київській області температура вночі - від 1-6° морозу, вдень - від 2° до 3° тепла. У Києві аналогічний "контраст"за температурою: вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° тепла.

На Україну несуться арктичні вітри з морозом

На початку тижня синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня попереджала, що на Україну несуться арктичні вітри з морозом, які відчуються приблизно 15-20 лютого. За її словами, на початку наступного тижня по регіонах України можливий спад температури вночі до -10...-15 градусів.

Арктичне повітря заходитиме з півночі та північного сходу. Вдень можливе похолодання до 7 градусів морозу, казала синоптик.

Водночас синоптик Ігор Кібальчич також прогнозував, що попри тепліші дні цього тижня, вже на вихідних до нас із північного сходу надійде морозне повітря з похолоданням.

Вас також можуть зацікавити новини: