Завтра в Україні місцями дощитиме / фото ua.depositphotos.com

В Україні завтра, 27 серпня, у багатьох областях очікуються дощі.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"Дощі 27-го серпня пройдуть у західних областях та періодично у східних областях. У центральній частині буде переважно сухо, хіба що аж ввечері пройде місцями дощ", - повідомила вона.

За словами синоптика, нічна температура у Карпатах, вже опускається до +5, +6 градусів. Наприкінці тижня вона прогнозує по всій західній Україні +4...+8 градусів вночі.

Читайте такожСиноптик розповіла, яка погода буде в Україні 1 вересня

"Проте поки що не лякаємося, бо денна температура повітря ще порадує. Завтра, у п'ятницю, очікується в більшості областей України +20...+26 градусів, на сході до +29 градусів. У західних областях буде нижче, +18...+23 градуси", - повідомила синоптик.

Також Наталка Діденко повідомила, що на вихідні, 28 та 29 серпня, у більшості областей України буде комфортна погода, лише на заході буде повітря свіжішим та з періодичними дощами.

Погода до кінця літа

Синоптичну ситуацію найближчими днями визначатимуть циклони. Синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала повідомила, що в Україні пройдуть локальні грозові дощі, місцями може випадати град або спостерігатимуться шквали, зокрема, в окремих центральних районах Одеської та Миколаївської областей.

За її словами, до 29 серпня включно в більшості областей України збережеться нестійка погода з короткочасними дощами та грозами. 

Як повідомила Олександра Хала, на вихідних, 28 і 29 серпня, знову зміниться напрямок повітряних потоків, почне надходити тепліше повітря і температура дещо підвищиться.