22 липня в деяких областях України буде дуже спекотно / фото REUTERS

У п‘ятницю, 22 липня, у більшості областей температура буде комфортною, проте подекуди стовпчики термометрів підійматимуться до +32°...+35°.

Про це у Facebook розказала синоптик Наталка Діденко.

"Найвищою буде температура повітря в західних областях, а також на Одещині: +26...+32 градуси, на Закарпатті до +35 градусів", - спрогнозувала вона.

Відео дня

За даними синоптика, завтра значно свіжішим очікується повітря на північному сході України, протягом дня там буде +19...+23 градуси. У більшості ж областей 22 липня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +24...+29 градусів.

За прогнозом Наталки Діденко, дощі з грозами у п‘ятницю пройдуть у Сумській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Луганській областях та подекуди на Донеччині. На решті території буде без опадів.

Нагадаємо, за прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими вихідними в Україні очікується сильна спека. Подекуди температура підійматиметься до +37°. За його словами, 23 та 24 липня на всій території України очікується підвищення температури на 4-6 градусів внаслідок надходження пекельної повітряної маси з південної Європи та країн Балканського півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: