REUTERS

Про це він повідомив на свой сторінці у Facebook

"Це перші офіційні документи, що визначають напрямки реформування Міністерства внутрішніх справ. У тому числі - базовий документ - Стратегія розвитку органів внутрішніх справ України. А також - Концепція першочергових заходів щодо реформування МВС і витікаючі з цих документів перші практичні кроки", - написав він. 

Аваков стверджує, що таким чином МВС перейшло до практичного запровадження реформи, розробленої у співавторстві з громадською Експертною радою.

Відео дня

Читайте такожАваков нагородив медика-волонтера, який урятував понад 800 людей

Міністр внутрішніх справ подякував усім, хто долучився до розробки документів і висловив впевненість, що реформи будуть втілені в життя.

"Висловлюю подяку всім тим, хто протягом декількох місяців працював над проектом реформування - громадським активістам, вченим, експертам міжнародних організацій... Тепер справа за малим - потрібно впроваджувати", - написав він. 

Окрім того, Аваков нагадав, що Кабінет міністрів затвердив новий нагрудний знак для всіх співробітників внутрішніх справ, які мають спеціальні звання міліції - тобто всіх, хто носить форму.