Лідер фракції КПУ Петро СИМОНЕНКО запевняє, що опозиційні сили продовжуватимуть блокувати роботу ВР, доки не буде вирішено питання щодо НАТО.

Як передає кореспондент УНІАН, про це лідер комуністів заявив сьогодні в інтерв’ю. журналістам.

«Блокування буде продовжуватися», - сказав П.СИМОНЕНКО.

Відео дня

За його словами, це робиться з тією метою, аби представники коаліції зрозуміли, що вступ України до НАТО є великою загрозою. При цьому, за словами П.СИМОНЕНКА, під дахом парламенту ця проблема не може бути вирішена. «Верховна Рада не є незалежним органом і знаходиться сьогодні під контролем не тільки президентського секретаріату, а інших структур», - сказав він.

При цьому, за словами лідера КПУ, всі ці питання «потрібно вирішувати на площах і на вулицях, тобто закликати громадян, щоб вони були активними учасниками вирішення майбутнього нашої держави». "У нас вже є визначені дати, коли ми будемо проводити протести", - додав Симоненко.

П.СИМОНЕНКО зазначив, що під час консультацій дуже часто лунала теза про проведення дострокових виборів. «Вже сигнали певні дає Секретаріат Президента про те, що вони готують президенту подібні рішення», - сказав він.

Лідер комуністів зазначив, що дострокові вибори потрібно проводити одночасно з референдумом щодо НАТО, статусу російської мови, та існування інституту президента.