Петренко підтвердив, що дійсно відпочивав у Туреччині / фото  УНІАН

Міністр юстиції Павло Петренко підтвердив, що дійсно декілька днів відпочивав разом із родиною на травневі свята у Туреччині.

"Зупинилися у готелі Maxx Royal Kemer", - пише на своїй сторінці у Facebook український урядовець.

Читайте такожУ Порошенка не схотіли назвати точну вартість відпочинку президента на Мальдівах

"Ні, не знімав і не знімаю жодних вілл за 3 тисячі євро на добу. Суцільна дурість арендувати номери такої вартості. Зупинилися у номері з виходом до басейну, що підтверджується ваучером, фото якого додаю спеціально для автора "псевдорозслідування", - заявив Петренко.

За його словами, вартість таких номерів визначена на сайті готелю в режимі онлайн. Для прикладу він показав скріншот, на якому зазначено вартість 4 днів відпочинку, який пропонується готелем на кінець травня в категорії номеру, де проживала родина міністра юстиції.

"Купували ми їх дешевше, оскільки бронювали заздалегідь", - стверджує глава Мін'юсту. Також він додав, що його декларація дозволяє йому провести кілька днів відпочинку разом з рідними в Туреччині.

facebook.com/PavloPetrenko.official
facebook.com/PavloPetrenko.official

Раніше екс-заступник голови Адміністрації президента Андрій Портнов заявив, що міністр юстиції Павло Петренко живе у віллі Royal beach у Туреччині вартістю 3 тисячі євро за добу в готелі Maxx Royal Kemer Resort.