У Вакарчука, і у Зеленського роздуті рейтинги, впевнений експерт / фото УНІАН

Український шоумен, співзасновник "Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський та співак, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук у разі висування кандидатами у президенти дізнаються про себе «дуже багато нового», що так чи інакше впливатиме на виборця.

Таку думку на прес-конференції в УНІАН висловив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький

«І Вакарчук, і Зеленський, якщо вони будуть висунуті – вони найпізніше почнуть свою виборчу кампанію. Більше того, вони свою кампанію зроблять так, що вона буде дуже короткою», - переконаний він.

Відео дня

Читайте такожЗеленський обігнав Порошенка у президентському рейтингу

«Вони повинні розуміти, що вони конкурують не просто з політиками, які собаку з’їли на політиці, а багато чого іншого з’їли, вони будуть протистояти командам, які мають величезний досвід і я впевнений, що і Зеленський, і Вакарчук про себе дізнаються «дуже багато нового», і так чи інакше це буде впливати на виборця», - зауважив експерт.

На його переконання, українці наразі розуміють різницю між політиком і шоуменом.

«Коли пенсіонер або людина передпенсійного віку прийде на виборчі дільниці і задумається над тим, за кого голосувати, ця людина поставить питання – хто зможе гарантувати виплату пенсій? Чи це зможе зробити Порошенко та Тимошенко чи це зможе зробити Зеленський та Вакарчук. Тому мені здається, що і у Вакарчука і у Зеленського роздмухані рейтинги і як тільки вони будуть висунуті – він почне звужуватись», - сказав Голобуцький.

Експерт вважає, що високі рейтинги Зеленського та Вакарчука – це «дуже серйозний дзвіночок для традиційної політичної еліти, яка загралася у передвиборчі кампанії, в яких відсутнє змістове наповнення, а є тільки перформанс».