Вибори в Україні відбудуться 31 березня / фото УНІАН

Якщо Володимир Зеленський стане президентом України, то для президента РФ Володимира Путіна і всіх інших правлячих еліт, це буде дуже складний варіант, тому що "з таким вони не грали".

"Зеленський для Путіна в будь-якому випадку не буде зручним президентом України, тому що у першого дуже багато личин. Але вже зараз можна сказати абсолютно точно, що Зеленський – боєць. Він – не мимрить і не панночка. Він – досить сильний чоловік. А якщо раптом Зеленський спробує зрадити Україну, то народ вже знає, як прибирати зрадників. Якщо він спробує здати інтереси України, його просто повісять прямо на Майдані незалежності разом з його командою "Квартал 95", – поділився своїми думками директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін чату на "Главреді".

Читайте такожРосія використовує демократичні інструменти для впливу на вибори в Україні - Порошенко

Відео дня

На думку експерта, Путін буде просто в шоці, якщо переможе Зеленський.

"Якщо переможе Порошенко, то на нас чекатимуть важкі часи. Я думаю, в цьому випадку почнеться повномасштабна війна з Росією. Буде введено на всій території країни воєнний стан, буде військовий диктатор, буде тотальна мобілізація, буде конфіскація приватної власності, все буде націоналізовано. В цьому випадку війна з Росією почнеться і затягнеться років на 15", – вважає Соскін.

Перемога Тимошенко, на думку Соскіна, призведе до громадянської війни в Україні.

"Зараз вона може обіцяти "золоті гори", але, як тільки вона сяде на трон, вона буде робити те, що звикла робити в попередні десятиліття. А що вона робила – відомо всім. До того ж, кращі роки Тимошенко вже пройшли", - вважає експерт.