Ірина Луценко вилаялась на трибуні Ради / фото УНІАН

“Бляха-муха” - так з трибуни парламенту представник президента у ВР, народний депутат України Ірина Луценко відреагувала на свою помилку щодо оповіді по змінах до Конституції в частині перейменування Дніпропетровської області.

Читайте також"Послали на**й!": нардеп написав листа прем'єру України (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, Ірина Луценко мала доповідати по проекту закону “Про внесення зміни до статті 133 Конституції України (щодо перейменування Дніпропетровської області)” (реєстраційний №9310).

На момент, коли голова Верховної Ради України Андрій Парубій оголошував про початок розгляду питання Луценко забігала в сесійну залу і тому не зорієнтувалася і почала доповідати по законопроекту, автором якого вона є “Про внесення змін до деяких законів України щодо спостереження за виборчим процесом в Україні” (9524).

Вона говорила кілька хвилин, поки не почався шум в залі і голова ВР зробив зауваження Луценко, що вона доповідає не по тому законопроекту.

На це Луценко емоційно зреагувала: “Бляха-муха” і пішла за матеріалом на своє робоче місце і повернулася з тим, щоб з трибуни доповідати по змінах до Конституції.

Як відомо, сьогодні у Ірини Луценко день народження, її вітали колеги та члени уряду.