Кандидат у президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що не проситиме вибачення у генерального прокурора Юрія Луценка, з яким у нього стався публічний конфлікт.

В ефірі "Радіо НВ" Гриценко відповів на запитання про те, чи не вважає він за потрібне вибачитися перед генпрокурором.

Читайте такожЛуценко подала позов на Гриценка: вімагає відшкодувати 2,5 мільйона гривень

"На жаль, у нас генерального прокурора немає - у нас є бездипломна балаболка, яка просто "язик без кісток". Замість того, щоб захищати від пострілів, від кислоти, від підриву і швидко знаходити замовників (і саджати їх за ґрати через суд) і Каті Гандзюк, і Максима Шаповала, і Павла Шеремета, й Олега Михайлика та багатьох-багатьох-багатьох, він просто займається піаром на догоду президента. Тому перед людиною - жодних вибачень", - заявив політик.

Нагадаємо, в кінці січня між генпрокурором Юрієм Луценком і колишнім міністром оборони, кандидатом у президенти України Анатолієм Гриценком спалахнув публічний конфлікт.

Після заяви Гриценка, що Луценко та інші високопоставлені політики приховували своїх синів від служби в АТО, глава ГПУ дав йому 24 години для вибачень.

Гриценко вибачився за свої слова перед сином Луценка, але не перед його батьком. У свою чергу, дружина генерального прокурора, нардеп Ірина Луценко заявила, що готує судовий позов проти Гриценка.