Революція Гідності / фото УНІАН

Міжнародне видання Bloomberg, що базується в Нью-Йорку, зняло ролик про Україну напередодні виборів.

Читайте такожСайдік: досягнення миру на Донбасі - одна з головних тим перед виборами в Україні

Журналісти розповідають про те, як змінилася країна за останні п'ять років - після Революції Гідності. Їх висновки не надто позитивні. У відео йдеться про те, що українці розчаровані тим, що протест 2014 року не приніс бажаних результатів, країна загрузла у війні, а корупція й досі залишається гострою проблемою, пише The Babel.

Відео дня

«У 2014 році, після другої за десять років революції, у країні з'явилася атмосфера надії. Скинувши лідера, який підтримував Кремль, демонстранти поклали кінець колишній радянській республіці і вибрали шлях європейської інтеграції, заручившись західною підтримкою. Але гнів, який зростає через порушення обіцянок революції, вирішить результат цих виборів», - йдеться в статті Bloomberg, що супроводжує відео.

Журналісти поговорили з кількома українцями, які мають різні життєві ситуації і різні погляди. Вони розповідають про корупцію в Україні, війну на сході і еміграцію людей в інші країни.

«Рівень життя впав, війна з російськими бойовиками гуркоче на сході, затягуючи Україну в широку геополітичну боротьбу між сходом і заходом, що розпалило бойові дії після Холодної війни. Сотні тисяч громадян виїхали в інші частини Східної Європи», - пишуть журналісти.

Як повідомляв УНІАН, раніше у Зеленського відповіли на заклик Вакарчука "голосувати не по приколу".