Поліція затримала двох чоловіків за спробу спровокувати бійку біля офісу Зеленського / фото УНІАН

Поліція затримала двох чоловіків за спробу влаштувати провокації біля головного офісу кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Як йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Києва, правопорушники пошкодили плакати учасників акції та намагалися спровокувати бійку.

Читайте такожПід офісом Зеленського у Києві зібрався мітинг (фото, відео)

Відео дня

"Під час заходу двоє невідомих підійшли до групи осіб, котрі тримали в руках плакати, пошкодили їх та почали штовханину, провокуючи при цьому бійку. Правопорушників оперативно відтіснили співробітники поліції, котрі стежать за порядком, а відтак доставляють їх в управління поліції", - йдеться в повідомленні.

"Після проведення першочергової перевірки та надання пояснень діям чоловіків буде надано правову оцінку", - заявили у поліції.

Як повідомляв УНІАН, на мітингу біля офісу Зеленського (вулиця Новоселицька, 7) сталася штовханина. Кілька хлопців спортивної статури швидко підійшли до людей з плакатами і вирвали їх, що спричинило штовханину між мітингувальниками. Поліція відвела у бік людей, які поводилися агресивно.