Холодницький знов нагадав про те, що не збирається у відставку \ фото УНІАН

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький заявляє, що не збирається йти у відставку.

Читайте такожПосол США закликала звільнити Холодницького через втрату довіри у боротьбі з корупцією

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав журналістам після засідання комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Відео дня

Зокрема, його запитали, чи продовжить він перебувати на посаді керівника САП з можливою зміною президента України після виборів 21 квітня.

"Ніхто не дочекається, щоб я пішов у відставку. Я наголошую ще раз. Я говорив вам тижні три назад. Холодницький піде у відставку у двох випадках - коли закінчиться термін повноважень і коли він захоче цього сам. Все", - наголосив він.

Як повідомляв УНІАН, 5 березня 2019 року посол США в Україні Марі Йованович закликала українську владу звільнити керівника САП Холодницького через втрату довіри у боротьбі з корупцією.

9 листопада 2018 року комісар Євросоюзу з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення Йоганнес Ган наголосив, що керівник САП втратив довіру, і тому українська влада має вжити відповідні кроки для відновлення довіри. Тоді єврокомісар наголосив, що влада України має забезпечити незалежність та ефективне функціонування усіх антикорупційних інституцій.