У Зеленського заявили, що Портнов ніяк не причетний до їх команди / фото УНІАН

Бізнес-партнер новообраного президента Володимира Зеленського Сергій Шефір заявив, що екс-глава Адміністрації Президента часів Януковича не є частиною їх команди.

Про це він розповів в інтерв'ю "The Бабель".

"Він жодного разу не був у штабі. Якщо Богдан (Андрій Богдан - юрист "Зе Команди" - УНІАН) з ним спілкується десь, припускаю, він може спілкуватися. Але Портнов — точно не наша команда і бути в ній не може", - заявив Шефір.

Відео дня

Читайте такожУ Зеленського заявили, що він визначився з главою Адміністрації президента

Причетність Портнова до фінансування передвиборчої кампанії Зеленського він пояснив тим, що був створений спеціальний фонд, в який могли пожертвувати гроші всі охочі.

"Так, ми сказали: хлопці, хто хоче допомагати — ось фонд, вносьте гроші за законом. Просто так не приносьте, хоча були люди, які говорили, що готові допомогти фінансово. В фонд міг перерахувати гроші будь-хто, але я не знаю, хто туди перераховував, у мене немає списку", - розповів бізнес-партнер Зеленського.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня ЦВК офіційно оголосила Зеленського переможцем президентських виборів. Згідно з результатами другого туру виборів, Зеленського підтримали 73,22% виборців, чинного президента Петра Порошенка - 24,45%. Згідно із законом про вибори президента, новообраний глава держави набуває повноважень з моменту складення присяги українському народові на урочистому засіданні Верховної Ради, після чого ЦВК вручає йому посвідчення президента України.