Зеленський не хоче сидіти в АП на Банковій / фото УНІАН

Земляк, бізнес-партнер і найкращий друг Володимира Зеленського Сергій Шефір розповів про бажання новообраного президента переїхати з АП в "нормальний європейський прозорий офіс".

Читайте такожУ Зеленського інтригують заявами про інавгурацію

"Він зараз каже: Я хочу, щоб скрізь камери були, щоб у будь-який момент всі зайшли і подивилися. Я не хочу сидіти на [вулиці] Банковій, я хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі", - зазначив Шефір в інтерв'ю theБабелю.

Відео дня

За його словами, зараз такий офіс шукають. "Нам, правда, сказали, що і [третій президент Віктор] Ющенко хотів переїхати, і Порошенко", - розповів бізнес-партнер Зеленського.

При цьому він запевнив, що за гроші держави переїзду з АП точно не буде.

"За гроші держави — точно ні. Ми ж винахідливі, але нас все зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Все сприймається погано, нас приземляють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно", - підсумував Шефір.

Раніше Зеленський заявив, що в разі перемоги в другому турі президентських виборів збирається переїхати з Адміністрації Президента на Банковій і не користуватися заміськими резиденціями.

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня ЦВК офіційно оголосила Зеленського переможцем президентських виборів. Згідно з результатами другого туру виборів, Зеленського підтримали 73,22% виборців, чинного президента Петра Порошенка - 24,45%.

Згідно із законом про вибори президента, новообраний глава держави набуває повноважень з моменту складення присяги українському народові на урочистому засіданні Верховної Ради, після чого ЦВК вручає йому посвідчення президента України.