Володимир Зеленський / REUTERS

Український бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що компромату на новообраного президента України Володимира Зеленського не існує.

Про це він сказав в інтерв'ю "Bihus.info", оприлюдненому 7 травня.

Коломойський сказав, що у нього немає компрометуючих записів із Зеленським.

Відео дня

Читайте такожЗеленський назвав свої пріоритети в політиці

"У нього (Зеленського – ред.) немає компромату ніякого. Він з іншої опери. На нього не може бути компромату. Я впевнений, що ні в кого немає на нього компромату", - сказав він.

Водночас, на запитання, чи є якісь цікаві записи із Зеленським, Коломойський відповів "можуть бути, треба у Льовочкіна запитати".

Як повідомляв УНІАН, 30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила Володимира Зеленського переможцем президентських виборів. За даними ЦВК, у другому турі за Зеленського проголосували 13 541 528 виборців, що становить 73,22%, за Петра Порошенка - 4 522 450 виборців, що становить 24,45%.

3 травня офіційні результати виборів президента опублікували у "Голосі України".

Того ж дня народний депутат Сергій Міщенко зареєстрував проект постанови № 10270 про проведення інавгурації Зеленського 19 травня.

Згідно із законом про вибори президента, новообраний президент набуває повноважень з моменту складення присяги українському народу на урочистому засіданні Верховної Ради, після чого ЦВК вручає йому посвідчення президента України. Інавгурація має відбутися у найближчі 30 днів.

За словами першого заступника голови Верховної Ради України Ірини Геращенко, Верховна Рада ухвалить постанову про призначення дати інавгурації Зеленського на пленарному тижні 13-17 травня.