Иллюстрация / REUTERS

У Вашингтоні очікують, що Україна за нового президента Володимира Зеленського збереже курс на поглиблення реформ.

Читайте такожПредставництво США на інавгурації Зеленського буде найвищого рівня - Волкер

Про це віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила під час робочої поїздки до Вашингтона, відповідаючи на запитання журналістів, повідомили УНІАН у Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету міністрів.

Відео дня

За її словами, реформи в Україні необхідно поглиблювати, й новообраний президент має бути максимально залучений до цієї роботи.

Климпуш-Цинцадзе додала, що, за результатами її зустрічей у Вашингтоні, цього очікують і американські партнери України.

«Існує повне розуміння того, що вибір українського народу щодо незворотності європейської і євроатлантичної інтеграції абсолютно підтримується тут, у Сполучених Штатах. Я сподіваюся, що це відображатиметься в спільному просуванні порядку денного реформ, як з боку різних політичних сил в Україні, так і з боку наших партнерів», – сказала Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, у Вашингтоні очікують, що Україна збереже свою передбачуваність і послідовність курсу.

«Так само для наших партнерів важливо, щоб не було несподіванок і радикальних змін курсу країни від обраного напрямку, у тому числі у взаємодії з міжнародними фінансовими організаціями», - сказала Климпуш-Цинцадзе.