Палиця має надію, що за нової влади в державі розпочне активну роботу підприємство «Волиньприродресурс»

Голова Волинської обласної ради, член президії УКРОПу Ігор Палиця під час чергової, 23-ї сесії облради відзвітував перед депутатами та громадськістю про результати роботи у 2018 році.

«Ми ухвалили 45 регіональних програм, на реалізацію яких виділили 111 мільйонів гривень. Загалом обласна рада працювала дуже чітко та злагоджено. Завдяки цьому депутати завжди прислухалися один до одного і знаходили консенсус та приймали конструктивні рішення, які були корисними для нашого краю», – зазначив представник УКРОПу.

Читайте такожІноземні партнери не повинні тиснути на Україну – Палиця

Відео дня

Водночас очільник обласної ради висловив сподівання, що з приходом до влади нового президента в Україні припиниться корупція й тиск на бізнес.

«Сподіваюся, що новообраний гарант не заглядатиме в кишені підприємців, як це робив нинішній президент України», – зауважив Ігор Палиця.

Також він має надію, що за нової влади в державі розпочне активну роботу підприємство «Волиньприродресурс». Воно отримало ліцензію на видобуток торфу, бурштину та міді ще два роки тому. Однак підприємство й досі не запрацювало.

«Були порушені кримінальні справи, які блокують його роботу. У тому разі, коли новий президент України призначить нового голову ОДА, який порушуватиме законодавство, я закликаю депутатів негайно ініціювати висловлення йому недовіри. Керівник ОДА повинен працювати на благо громади», – наголосив укропівець.

Окрім того, він подякував депутатам за роботу у 2018 році та закликав до конструктивної співпраці надалі.