Андрій Богдан / REUTERS

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що готовий залишити посаду «хоч завтра».

Читайте такожВ АП пообіцяли оприлюднити відео зустрічі голів фракцій із Зеленським

«Особисто я - я готовий хоч завтра піти. Це тільки в плюс. Я туди не гроші пішов заробляти», - сказав він в ефірі програми "Право на владу", пише ТСН.

Відео дня

Богдан також пояснив, чому його призначили на посаду глави АП. «Мабуть, більшість присутніх політиків знають, що я хороший адвокат і у мене дуже багато клієнтів. І я чимало заробляю. Чому я потрапив на цю посаду? Тому що у мене великий досвід бюрократичної роботи, великий досвід юридичної роботи, великий досвід адвокатської роботи. І так сталося, що в нашій команді немає іншого, хто б мав такий досвід», - пояснив він.

Глава АП додав, що не прагнув до керівної посади на Банковій.

«Я б туди дуже не хотів. Там дуже складна обстановка, там дуже складні люди. Я для себе роблю завдання - дати можливість привести туди, можливо, у Верховну Раду після її розпуску, і дасть Бог, в Кабінет міністрів передових людей, молодих, перспективних. Можливо, без досвіду - чогось їх навчити. І дати їм можливість працювати. Працювати на користь України», - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, адвокат і радник з юридичних питань Андрій Богдан очолив Адміністрацію президента. Пізніше він заявив, що припинив адвокатську діяльність.