Ляшко вимагає від Зеленського оприлюднити "не цензурований текст" / фото УНІАН

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив про те, що в опублікованій на сайті президента України версії стенограми консультації Володимира Зеленського з головами фракцій Верховної Ради нібито не вистачає певних фрагментів.

Про це Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожЗалишений Ахметовим Ляшко віддався Порошенку - ЗМІ

Відео дня

«Президент оприлюднив «кастровану» стенограму консультацій. На ній, наприклад, не видно, як під час переговорів з лідерами фракцій пан Богдан постійно смикав Зеленського то за штани, то за сорочку, щоб той не сказав ніякої дурниці», - написав депутат.

«Також я чітко пам'ятаю, що на цих переговорах попередив Зеленського - якщо він порушуватиме закони і Конституцію, його будуть доганяти, як Піночета, все життя. Цього також немає в оприлюдненому тексті», - додав він.

У зв’язку з цим Ляшко вимагає від Зеленського оприлюднити не цензурований текст, а повне відео цієї зустрічі.

Про зміни та перекручення тексту в стенограмі заявив і спікер парламенту Андрій Парубій. 

"Але навіть із тими змінами, кожен, хто прочитав стенограму, може підтвердити чітко і відповідально – жодної домовленості про закриті списки на нараді не було досягнено. Жодної!" – наводить ZIK цитату глави Верховної Ради.

Як повідомляв УНІАН, на сайті президента України в четвер, 30 травня, оприлюднили стенограму зустрічі Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради і парламентських фракцій, яка відбулася 21 травня. У повідомленні прес-служби президента пояснили, що опублікували стенограму "у зв'язку з численними запитами".