Мангер попросив Зеленського про зустріч / фото УНІАН

Голова Херсонської облради Владислав Мангер, який фігурує у справі вбивства радниці міськголови Херсона Катерини Гандзюк, попросив президента Володимира Зеленського про зустріч.

Про це він написав у Facebook.

«Шановний Володимире Олександровичу, якщо ви гарантуєте права усіх громадян України, то я маю право просити вас зустрітися і зі мною. Я готовий детально розповісти і показати, з чого мені придумали звинувачення порошенківські прокурори», — написав Мангер.

Відео дня

Читайте такожЗеленський відповів на відкритий лист батька Гандзюк і погодився зустрітися

«Я готовий надати докази того, якими методами діє проти мене генерал СБУ Данило Доценко, який досі кришує бандформування в Херсонській області», — додав він, наполягаючи, що саме Доценко причетний до вбивства активістки.

Мангер також зазначив, що знає про рішення Зеленського зустрітися з батьком Катерини Гандзюк та вимагає справедливості й незалежного розслідування.

Нагадаємо, батько Катерини Гандзюк попросив президента про закриту зустріч: Зеленський погодився.

Як повідомлялося, 6 червня Покровський райсуд Дніпропетровської області ухвалив вирок обвинуваченим у нападі на Катерину Гандзюк. Організатора нападу Сергія Торбіна засудили до 6,5 позбавлення волі, а безпосереднього нападника Микиту Грабчука — до 6 років в'язниці. Причетних до нападу Володимира Васяновича, В’ячеслава Вишневського засудили на 4 роки ув’язнення, а Віктора Горбунова на 3 роки.