На думку Білецького, мета телемосту - символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння / скріншот

"Національний Корпус" дав президенту Володимиру Зеленському добу на те, щоб відповісти на плани провести "телеміст між Росією та Україною", запланований каналом Newsone, близьким до Віктора Медведчука.

Про це заявив засновник полку "Азов" і народний депутат Андрій Білецький на офіційному каналі “Національного корпусу” у Youtube.

Читайте також"Йди на ***, смердючий окупант": ведучий головного каналу Грузії обклав Путіна в ефірі відбірною лайкою

«Головне обличчя кремлівської пропаганди анонсує телеміст між Росією та Україною. Від імені України говоритимуть маріонетки Медведчука, які існують на гроші Росії. Мета цієї інформаційної диверсії - очевидна. Програма максимум - символічно поставити Україну в принизливу позу розкаяння і капітуляції перед силою РФ, додати Медведчуку балів перед виборами. Програма мінімум, якщо не вийде – показати, що ініціативи миру між Україною та РФ зривають "фашисти" і, знову ж-таки, додати балів Медведчуку перед виборами», - зазначив Білецький у своєму блозі.

Нардеп дав президенту добу «на адекватну відповідь на інформаційний шабаш, який готує Кремль тут, у Києві».

«Інакше відповідь «зеленим чоловічкам» Кремля почнуть давати «чорні чоловічки», - додав Білецький.

Як повідомляв УНІАН, головний російський пропагандист Дмитро Кісельов анонсував на 12 липня проведення так званого телемосту "Треба поговорити" між російським каналом «Росія 1» і українським телеканалом NewsOne, який фактично належить куму Путіна Віктору Медведчуку.

Кисельов порівняв цю подію з американсько-радянським телемостом 1987 року.

Зазначимо, телеканал NewsOne  з 14 червня 2019 року є частиною медіахолдингу «Новини», що належить Тарасові Козаку (соратнику Віктора Медведчука), куди також входять телеканали «ZIK» і «112 Україна».