Безсмертний каже, що Медведчук вже не бере участі у Мінському процесі / фото УНІАН

Представник України в робочій підгрупі з політичних питань тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний вважає, що вдалося модифікувати мінський процес.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню Лівий берег. Крім того, за його словами, від процесу відсторонено Віктора Медведчука. 

Читайте такожУ Зеленського вже напрацювали рішення, як боротися із телеканалами Медведчука

Відео дня

"Ми його (Мінський переговорний процес. - ред.) вже модифікували – там немає Медведчука. Це вже дуже серйозна модифікація: це означає, що змінений об’єкт і мені здається, що це шанс. Але над цим треба задумуватися і почати робити щось", - наголосив він. 

"Тепер щодо фактору залучення інших кадрів. Залучення може бути різним: формальним, фактичним, аналітичним, безпековим і так далі. От я би попробував ці речі розвивати навколо. Більше того, чого явно не вистачає – не вистачає громадської складової. Дивіться, ми ж маєм справу з особливим явищем, яке називається війна. І якщо ми усвідомлюємо це, то проти війни треба боротися усіма інструментами – іноді навіть тими, які просто ми не усвідомлюємо, що вони зіграють свою роль", - заявив Безсмертний.