Ілюстрація REUTERS

Голова підготовчої депутатської групи, новообраний депутат від «Слуги народу» Дмитро Разумков не виключає можливості розгляду у Верховній Раді України 29 серпня питання формування уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам перед засіданням підгруп підготовчої депутатської групи.

Читайте такожГерус про новий уряд: сформуємо за два дні

Відео дня

Відповідаючи на запитання УНІАН, які будуть питання порядку денного парламенту 29 серпня, крім урочистого відкриття, Разумков зазначив: «Це питання ще не проговорювалося на засіданні першої підготовчої групи. Як тільки воно буде, ми обов’язково його проголосуємо так само на загальному засіданні Підготовчої депутатської групи».

На уточнення, чи 29 числа парламент може розглянути питання формування уряду, він заявив, що поки не готовий відповісти на це запитання, оскільки не обговорював його з колегами.

«Але я не виключаю», - додав Разумков.

Як повідомляв УНІАН, 21 серпня обраний народний депутат, можливий керівник майбутньої фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що багато політичних сил відмовились надавати кандидатів на посади міністрів у новому уряд.

Проте, за його словами, новий уряд буде технократичним і «договорняків» під час його формування не буде. При цьому Арахамія запевнив, що весь новий уряд буде професійним.

Як повідомляв УНІАН, обраний народним депутатом від партії "Слуга народу" у Верховній Раді 9-го скликання Давид Арахамія розповів, хто із нинішнього складу Кабінету міністрів України може потрапити до нового уряду.