Ілюстрація / REUTERS

Фракція “Слуга народу” працюватиме під час наступних двох пленарних тижнів “просто нон-стоп з невеличкими перервами на сон та їжу”.

Читайте такожРада сьогодні має остаточно скасувати депутатську недоторканість – Разумков

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив перший заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко на брифінгу, відповідаючи на запитання, чи працюватиме Верховна Рада на завтрашньому пленарному засіданні знову вночі.

Відео дня

За словами Корнієнка, “середній вік нашої фракції - близько 40 років. У такому віці люди ще продуктивні по ночах. Це доведено і біологічно, і психологічно”.

Як сказав Корнієнко, у фракції “вірять у своїх депутатів”, і додав, що деякі “інші фракції сходять з дистанції поступово, то, можливо, здоровий спосіб життя їм допоможе”.

Він запевнив, що 3 вересня не планується засідати до ночі. “А от щодо наступних двох пленарних тижнів, які будуть через тиждень, то, звичайно, з огляду на ту кількість ініціатив, які сьогодні попросив і доручив нам робити президент, думаю, що буде робота просто нон-стоп з невеличкими перервами на сон та їжу”, - заявив Корнієнко.