Депутатку викликають дати пояснення висловлюванням про "захоплення" парламенту і "зелених чоловічків" / фото УНІАН

Народну депутатку від «Європейської солідарності» Ірину Геращенко викликають на засідання регламентного комітету Верховної Ради через образливі висловлювання під час однієї з останніх сесії.

Читайте такожДепутати "Євросолідарності" створили перешкоду підписанню закону про імпічментПро це вона написала у себе на сторінці в Facebook.

«Тут мені слуги хочуть влаштувати публічну порку за висловлювання і викликають «на ковьор», – зазначила вона.

Відео дня

Скоріш за все, мова йде про те, як Геращенко звинуватила партію «Слуга народу» в «захопленні» парламенту, порівнявши їх із «зеленими чоловічками», які захоплювали Крим.

У відповідь на запрошення дати пояснення нардепка пообіцяла написати заяву на своїх колег-«кнопкодавів».

«Що я тут можу сказати. В нас поки що є свобода слова і свобода висловлювання. А на місці регламентного і вождів слуг, я б зайнялася своїми власними «кнопкодавами». Які в перші два дні роботи, після криків-воплів про нові обличчя і нову роботу, «накнопкодавили» більше за весь попередній парламент. Прийдеться завтра написати заяву. Тим більше, що це реальне порушення Конституції та регламенту, а не дитячі образи слуг», – додала Геращенко.

Як раніше повідомляв УНІАН, Геращенко підняла це питання під час сесії. І у «Слузі народу» вибачилися за «кнопкодавство», відмовившись від зарплати за вересень.