Голові КМДА Віталію Кличку доручено створити належні умови для проведення перевірки / фото kyivcity.gov.ua

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук дав доручення провести перевірку "стану виконавської дисципліни" в Київській міській держадміністрації і окремих райадміністраціях Києва.

Відповідний документ оприлюднило видання LB.ua.

"З метою проведення перевірки стану виконавської дисципліни в Київській міськдержадміністрації та окремих райдержадміністраціях Києва, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2010 року №844 та резолюції прем'єр-міністра України від 13 вересня 2019 №31269/2 /1-19..."- йдеться в документі перед роздачею пов'язаних з перевіркою доручень міністрам та керівникам інших центральних органів виконавчої влади.

Відео дня

Згідно з документом, перевірка повинна відбутися в період з 25 вересня по 8 жовтня 2019 року.

Документ LB.ua

Голові КМДА Віталію Кличку доручено створити належні умови для проведення перевірки, до якої долучаються, зокрема, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, держсекретар Кабінету міністрів Володимир Бондаренко, генеральний прокурор Руслан Рябошапка, голова СБУ Ігор Баканов і інші.

Читайте такожВибори мера Києва та Київради можуть пройти 8 грудня - законопроект

Як повідомляв УНІАН, 24 липня керівник Офісу президента України Андрій Богдан направив міністру Кабінету міністрів лист з проханням щодо подання на звільнення Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

4 вересня Кабінет міністрів України схвалив подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

13 вересня зареєстровано у парламенті законопроект про внесення змін до закону України "Про столицю України - місто-герой Київ" (№2143), а 19 вересня Верховна Рада внесла його до порядку денного сесії.

19 вересня київський міський голова Кличко звернувся до Верховної Ради з ініціативою розпустити Київраду VIII скликання та призначити дострокові місцеві вибори у столиці.