Олександр Слободян
Українська народна партія пропонує партнерам по демократичній коаліції висунути єдиним кандидатом на посаду мера Києва народного депутата, члена УНП Олександра СЛОБОДЯНА.

Про це йдеться у переданій УНІАН заяві Української народної партії.

У документі зазначається, що УНП підтримала ідею проведення дострокових виборів міського голови і депутатів міської ради у Києві, керуючись виключно інтересами киян, а не планами тих чи інших політичних сил, що розглядають вибори у столиці як репетицію майбутніх всеукраїнських виборів.

Відео дня

Члени партії вважають, що грубі порушення столичною владою чинного законодавства, ігнорування судових рішень і безсоромне розкрадання землі мають бути негайно припинені. Саме тому, в УНП переконані, що у виборчих списках партій, які братимуть участь у нових виборах до Київради, не може бути місця для тих депутатів, які своїми голосами узаконювали земельний дерибан у столиці.

УНП закликає партнерів з демократичної коаліції відповідально підійти до формування своїх виборчих списків і дати принципову оцінку роботи своїх представників у нинішньому складі міськради.

УНП підтримує пропозицію щодо висунення єдиного кандидата від демкоаліції на виборах міського голови і пропонує партнерам розглянути кандидатуру народного депутата України О.СЛОБОДЯНА – людини знаної і шанованої і в Києві, і в Україні. Члени УНП упевнені, що за підтримки всіх демократичних сил О.СЛОБОДЯН має реальні шанси перемогти на цих виборах.

Водночас УНП заявляє, що буде самостійно змагатись на виборах до Київради і запропонує киянам достойних представників до київської влади.