Голова Офісу президента Андрій Богдан / фото УНІАН

Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро не розглядають питання вручення підозри чолі Офісу президента Андрію Богдану.

Читайте такожСуд скасував рішення, яким Богдана виключили зі списку партії Порошенка

Про це в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1" заявив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає ТСН.

Відео дня

Таким чином, він спростував чутки, які з’явилися в четвер про те, що керівнику Офісу президента правоохоронні органи нібито готують підозру. "САП і НАБУ не готує підозри Богдану", - заявив Холодницький.

Зокрема, 24 жовтня в ЗМІ з'явилися статті про те, ніби керівник Офісу президента Андрій Богдан, коли працював ще в уряді Миколи Азарова, міг сприяти стягненню з України на користь Міноборони Росії 3,1 млрд грн через оборудки корпорації ЄЕСУ (метою ніби було ув'язнити Юлію Тимошенко), а завод "Укроборонпрому" ніби вп'ятеро переплатив двом компаніям заступника Богдана.

На ситуацію також відреагував Андрій Богдан. "Петре Олексійовичу, дякую, що не забуваєте. Все, що ви вмієте разом з Вашим партнером Курченком - продукувати фейки. Повірте, і я про Вас пам’ятаю! Святик, я знаю - це ти. Готуйся", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначає ТСН, напевне, Богдан мав на увазі екс-президента і нардепа Петра Порошенка, олігарха-втікача з оточення Януковича Сергія Курченка та колишнього прес-секретаря Порошенка-президента Святослава Цеголка.

Коментарів Порошенка та Цеголка з цього питання ще не було.

Як повідомляв УНІАН, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що може звільнити керівника свого офісу Андрія Богдана, якщо він порушить закон.