Разумков зазначив, що фракція має вирішити питання щодо перебування Скороход у фракції / фото УНІАН

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував ситуацію довкола депутата фракції "Слуга народу" Анни Скороход.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у ефірі програми "Право на владу" на "1+1", відповідаючи на питання співголови фракції "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка щодо ситуації довкола Скороход та арешту її чоловіка.

"Я дізнався про це як і ви, знаходячись у стінах парламенту... Мені не було відомо про ці події", - сказав Разумков.

Відео дня

Він наголосив, що не може стверджувати щось про винуватість чи невинуватість людини. "Для цього є правоохоронні органи, суд, якщо це буде необхідно", - додав спікер.

Читайте такожПрокуратура проситиме суд про екстрадиційний арешт чоловіка Скороход

Голова ВР зауважив, що у фракції не лише Скороход проголосувала проти законопроекту про ринок землі, а ще 16 депутатів утрималися.

"Але це трапилося з чоловіком одного з депутатів. Я не можу зараз говорити, що це якимось чином пов'язано. Тому що, наскільки мені відомо і я думаю, що я не помиляюся, по всім іншим особам, які не голосували або утрималися, проголосували "проти", ніяких таких дій не відбулося", - зауважив Разумков.

Так, він вважає, що це може бути "випадковість" або "сплановані дії правоохоронних органів". "Сьогодні в мене немає інформації щодо цієї ситуації", - сказав очільник парламенту.

Разумков також зазначив, що фракція має вирішити питання щодо перебування Скороход у фракції.