false

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що настрій зустрічі лідерів країн-учасниць «нормандського формату» - президента України Володимира Зеленського, президента Франції Еммануеля Макрона, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Російської Федерації Володимира Путіна «доволі робочий».

Про це він повідомив журналістам у Парижі.

Читайте такожУ Парижі почалася зустріч нормандської четвірки (фото)

Відео дня

«Настрій доволі робочий. Ніяких питань з цього приводу немає», - зазначив він. «Всі в робочому настрої обговорюють за столом всі питання», - додав Тимошенко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, приблизно о 18.30 у Парижі розпочалась зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату. Перед початком чотиристороннього саміту президент України провів окремі двосторонні зустрічі з лідерами Франції та Німеччини.

За попереднім графіком, зустріч у «нормандському форматі» мала розпочатись о 17.00 (за київським часом), натомість її початок був перенесений майже на півтори години.

Як повідомили УНІАН в Офісі глави Української держави, головне питання порядку денного – обговорення подальших кроків і термінів встановлення миру на Донбасі.

Очікується, що після завершення саміту буде підготовлено комюніке. Крім того, Зеленський візьме участь у спільній прес-конференції з лідерами Франції, Німеччини та Росії, запланованій за результатами зустрічі.