Нардеп запропонував пенсіонерці продати "елітну собаку" / фото: facebook.com/yvbragar

Народного депутата від "Слуги народу" Євгена Брагара, який дав пенсіонерці пораду продати собаку, аби заплатити за комуналку, пропонують позбавити мандата.

Читайте такожРада звільнила міністра розвитку громад і територій Бабак

Про це йдеться в тексті у петиції, оприлюдненій на сайті президента. 

Відео дня

Автор петиції написав, що нардепу не місце у Верховній Раді.

"Євгену Брагару не місце в Верховній Раді", – йдеться в описі до петиції. 

Петиція була оприлюднена сьогодні і станом на 11:25 зібрала вже 235 підписів. Аби документ було розглянуто, потрібно зібрати 25000 голосів протягом 90 днів.

Як повідомляв УНІАН, Брагар в ефірі одного з телеканалів порадив пенсіонерці продати собаку "елітної породи", щоб отримати можливість заплатити за комуналку. Після цього в соціальних мережі розгорілося жваве обговорення. Багато людей розкритикували та висміяли таку пораду депутата. Згодом Брагар за свої слова вибачився і заявив, що "новий у політиці, а тому ще не навчився відповідати на чутливі питання".

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав народних депутатів під час спілкування з людьми більш зважено ставитися до своїх слів, "не лише під час ефірів, але й під час нашої роботи і спілкування з людьми. Я розумію, що у нас теж є можливість робити помилки, як і у всіх інших, однак відповідальність, яка лежить на народних депутатах, більша, ніж на інших".