Скандальний депутат «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Кива стверджує, що «веде взаємовідносини» з багатьма депутатами, зокрема російськими.

Так Кива відповів на запитання про те, чи листувався він з російським депутатом і прихильником політики Кремля Володимиром Жириновським, йдеться у сюжеті Радіо Свобода.

«Саме у процесі взаємовідносин народжуються компроміси», – пояснив депутат.

Читайте такожЕкс-боєць про Киву: він постійно виходив з білим носом і казав, що це – зубна паста

Після запитання про те, скількох російських політиків вдалось переконати такою стратегією, Кива пішов.

Уже на виході з кулуарів Ради політик порадив журналістці народити сина: «Ось гарна, красива дівчина. Бажаю тобі народити сина і повір мені… Я поважаю вашу професію, але ще більше я поважаю вашу стать», – сказав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Раді Киву "застукали" за спілкуванням з Жириновським.

На оприлюднених журналістами скрінах йдеться про те, що Жириновський написав Киві в понеділок, 3 лютого, з питанням: "Набирав?". Той відповів на наступний день, у вівторок, 4 лютого, запитавши про самопочуття Жириновського і попросивши передзвонити, коли буде можливість.

У коментарі журналістам Кива факт листування з росіянином підтвердив: "А в чому проблема, я перепрошую? Державна дума Росії, парламентар. Ми ж намагаємося якось знайти компроміс і точки дотику. Нам же потрібно повернути територію і відновити економічні відносини, які зміцнять добробут українського народу", - пояснив депутат.

Водночас у Жириновського заявили, що листування є фейком, а сам політик "взагалі не знає, хто такий Кива".