У Франції вже встановлюють осіб, які контактували з хворим депутатом / УНІАН

Депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Олег Волошин зустрічався у Франції з депутатом партії «Республіканці» Жаном-Люком Рейтцером, який нині перебуває в реанімації через коронавірус.

Про це повідомляє Європейська правда.

Читайте такожПорошенко прийшов на допит до ДБР

Відео дня

Депутат 27 лютого опублікував у Facebook повідомлення про зустріч з Рейтцером, але невдовзі його приховав. У журналістів зберігся скріншот.

«Шикарний краєвид за вікном кабінету колеги з Національної  асамблеї Жана-Люка Рейтцера, звичайно, викликає заздрість, але не відволікає від головного: підготовки першої чотиристоронньої зустрічі парламентського виміру нормандського формату», – написав Волошин.

У четвер 68-річного парламентаря госпіталізували з підозрою на коронавірус, результати підтвердили захворювання. Востаннє Райтцер був присутній на парламентському засіданні 25 лютого, але цього тижня парламент не відвідував.

У Франції вже встановлюють осіб, які контактували з хворим депутатом.

За інформацією місцевих ЗМІ, чоловік міг заразитися на євангельському мітингу у Мюлуз з участю понад 2500 людей.

Як повідомляв УНІАН, спалах викликаного новим коронавірусом захворювання було зафіксовано наприкінці грудня 2019 року в найбільш густонаселеному місті Центрального Китаю - 12-мільйонному Ухані.

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала його надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу.